Voetproblemen ontstaan vaak door het onnodig “lang” doorlopen met klachten. Dit terwijl Sandra uw voeten pijnloos en snel weer  in topconditie kan brengen.

Ook zonder klachten kan een pedicure afspraak precies dat zijn wat u nodig heeft. Laat uw voeten verzorgen en verwennen tijdens een ontspannende voetmassage. 

 

Vergoeding bij de podotherapeut Innofeet en/of verzekering

Schoonheids- en pedicuresalon Sandra is aangesloten bij ProVoet, de vakvereniging van de pedicures. Door de aantekeningen 'Voetverzorging bij diabetische en-, reumatische patiënten' en inschrijving in het Kwaliteitsregister pedicure, kunt u uw behandeling (polis afhankelijk)declareren bij Podotherapeut Innofeet of bij de verzekeraar. 

 

Gel nagellak op teen nagels 

Houdt u van een mooi kleurtje op uw tenen maar bladdert uw nagellak er snel af of heeft u geen tijd om uw teennagels te lakken? Dan is gel op teennagels echt wat voor u! U kunt kiezen uit een mooi kleurtje. Bijwerken is nodig na ongeveer 6 tot 8 weken.
Dit blijft de hele zomer zitten of wij kunnen de gel voor u verwijderen. In de zomer is dit helemaal hot met leuke open schoentjes!

 

Alleen mogelijk in combinatie met pedicure behandeling!

Nagelbeugel

Wanneer een nagel niet groeit zoals eigenlijk zou moeten kan dit pijnklachten geven omdat deze gaat ingroeien. 
Wanneer u last heeft van een ingroeiende nagel kan er gekozen worden voor een nagelbeugel. Een nagelbeugel corrigeert net als bij een beugel op het gebit, maar in dit geval de nagelgroei.

De keuze van het soort beugel hangt af van het type nagel, hoe deze ingroeit en of er mogelijk contra indicaties zijn. 

Nagelreparaties

Wanneer een nagel is beschadigd door bijvoorbeeld een breuk, missend nageldeel, trauma nagel door eerder ongeval of door een kalk/schimmelnagel is het mogelijk en soms zelfs wenselijk (om ingroei van de nagel te voorkomen) om de nagel te laten repareren. Afhankelijk van de oorzaak van de schade aan de nagel en of er contra indicaties zijn, repareren wij de nagel met een gel of acryl. Bij de reparatie van een schimmelnagel gebruiken wij een speciale gel die veilig gebruikt kan worden op deze toch al kwetsbare nagels.
Na de reparatie van de nagel ziet de nagel er weer als een gewone nagel uit!